Sekolah Baruuuuu xD




  Assalammuálaikum 

Hehehe ! sekolah baru ke ? haruslaaaaaah ! okay2 .. aku nak cerita pasal sekolah baru xD syokk lah jugakk . alaaaahai . malu aku nak cite ehh . hihikk . okay . first2 nk bgtau latar blakang skolah dulu .. Name sekolah tu SMK HWA LIAN , MENTAKAB PAHANG . Okayy . cinaa ? ehhh , tak de lahh . sekolah ni name je cina . tapi die terima murid melayu , india jugakk . macam skolah biasa . cume nama je ;) pastuu , skolah ni skolah pndaii . cuma kes disipllin teruk sikit lahh . Woppppps ! terlepas pulak . nak padam tak boleh -.- hahahah^^, aku jujur tau . ngehehehhe !

Hmm , smpai je mcm biasalah kan . kol 7:00 . terus pergi pejabat daftarr isi borang mende2 tuuhh . pastu die kate die nak key in dulu . dalam kol 9:30 datang balikk . Erkkk -..- aku punyalah excited pakai cntik2 baju skolah semua . macam x belajar je . k lahh tak pe . murid baru kan xD ayah kate pi minum dulu . k pi minum japp

pergi skolah kol 9:30 .. pastu mende tah lagi . Huhh ! kol 10:10 beli buku kat koperasi . kau tahu ? buku2 tulis semua kena beli baru . Hawauu punya olangg ah . okayy3 . cikgu JALALUDIN ...... guru kelas aku . naseb melayuu . die kate die bagi buku teks esok . sebab tngok kesian kat aku , sebab aku bnyk bawak buku . seee ? caring kan cikgu tuu . HAHAHAHAH^^,

okay3 .. time masuk kelas . aku masuk kelas kol 11:00 kot . kelas aku 1 BRILLIANT . kelas nombor dua . sebab aku dapat upsr 4A 1B . Ehemmm :P . Ayah dah balikk . aku dok belakang sekali . heheheh . aku masuk je , diorg tepuk tangan . *bangga doh aku* . pastu diorg sume kate HYEEEE ! hahah, sengal jahh . then , cikgu tu pnggil aku depan . die ajar moral . die tnye , nme sape . "ILYA" semua murid kate "WAHH! SEDAPNYA NAMA" ... cikgu tnye "DARI SKOLAH MANA" aku jawab "SMK TINGGI PEREMPUAN MELAKA" cikgu jawab "WAHH, SKOLAH TNGGI , SEMUA PEREMPUANN EH ? KALAU TNGOK LELAKI SINI KECUT SIKIT LAH . HAHAHAHHA" 

hehehe , happy gila weh xD . jumpa gak kawan2 lama . kelas aku 2 org je perempuan melayu . ttermasuk aku . yg lagi sorg tu x dtg . ada hal :) hope aku happy !

No comments:

Post a Comment