Vagonxy . Wink wink ^^V

  Vagonxy ? apakaaah ? K maybe korang tak tahu . so now , nak kenalkan geng nie . k aku suke gilee tngok geng diorg even aku kenal 2 org je dari geng diorg . iaitu Myra & Aiza . yang dua lagi tak kenal :3 actually , aku nak tunjukkan gmbr diorg . yaa , geng diorg memang friendly walaupun dengan orang yang baru diorg kenal . :D


K nahh , nie gmbar geng diorg .. friendly kan , kan ? k cunn . semua cantik plus comel . ikhlas nie . aku ikhlas lahh :p Btw , nak tahu myra & aiza mana ? k japp ..


Jyeahhh . nie lahh mereka <3 comelkann ? serious comell -.- K aku jeles weyhh . yg pegang camera Canon EOS1100D tu *cehhh xD hahh , tu Aiza . yg belakang tu Myraa . 

#K hope one day nanti kita boleh hang sama :)



5 comments:

  1. Huhuhu ,terharunye :D
    Frist time ade dpt kwn yg kite kenal tpy jauh tempat tinggl nyer :')
    Btw, thankyou kwnku ^_^

    ReplyDelete
  2. wahahahaaha ! welcomee kawan kuu ^^V

    ReplyDelete
  3. Terharu woiyy :'3
    First time jugak kita kenal kawan yg baik mcam kamu dalam laman muka buku .
    LALALA~
    Thankyouuuu ^^

    ReplyDelete
  4. Atotot , Thanks Ilya sbb buat pasal Wondersturgz Vagonxy :'D

    ReplyDelete
  5. Welcome korang ;) thanks jugak sebab sudi kawan ngan aku yg mcm annoying nie . hahahah ^^V

    ReplyDelete