Wipe Tears ;3

Dengan nama Allah yg maha pengasih lagi maha penyayang


Bismillahhirrahmannirrahim . Assalammuálaikum .

Ramai kawan tanya . eh ilya , skolah pahang macam mana ? Hmm . nk jawapan ke ? skolah sini okay je korang . cuma kawan kawan . semua nak cari gaduh kan . semua tak kena kat ilya . diorg je lah perfect . whoops lupa . nobody perfect is this world . yaaa :) hukhukk . sedihhh ;( *wipe tears* 

Nak pindah Melaka balik umi . ayah , can i go back to my old school ? Hm . umi nak sangat ilya masuk asrama . tengoklah skolah sini , tak ada perubahan langsung . cikgu mcm biskut . sekejap masuk , sekejap tak masuk . kalau masuk pun , duduk je . hari hari mesti ada anounce . "pelajar ni ni ni , sila dtg ke bilik disiplin sekarang " so damn >,< hari hari ada kes disiplin . ilya pun one day nnt mesti kena jugak -.-t 

Tapi :') umi kata , umi nak ilya pndai . nak bersaing dengan kawan kawan . umi kata , next year pindah skolah asrama . tapi da btau umi . yg penting , tak mau skolah smk bahaman . sbb skolah tu tak ada air even budak budak sini ramai pergi sana :3 MRSM ? umi kata boleh , tapi tapi tapi . ilya 4A 1B jee . see ? bengap kan ilya ? haha sokay . next post insyaALLAH ilya story lain kay . Thanks for read . byebye
Assalammuálaikum 

#Ilya




No comments:

Post a Comment