Hello November ;

\ Bismillahhirrahmanirrahim /



Assalammuálaikum . Hai pepssssI . ngehehe . gila lama aku dah tak ngadap blog  . asik edit blog cousin je . Act blog dia untuk menjual . Jual cam cookies2 , mcm resepi2 la . dia mmg pandai masak . macam2 k . Like restaurant dah :3 http://teratakrecipe.blogspot.com/ ni blognya . anyway , aku tak edit beria pun . cam gitu2 jeee . 

Orait . how about my life ? okay je . anyway , sekarang kucar kacir sikit kat skola . ada yg gangster , gangster ah . ada yg buli , gaduh . semua ada . senang cerita macam2 ada . macam astro b-yond *aku over

Seriously diorg tak berfikiran matang aku tengok . dah form 4 , tetap nak gaduh . act , aku rasa diorg yg cari gaduh . elok lee, smpai tarik2 tudung . eh stop . aku mengumpat ea ? Astaghfirullah . ni lah aku , dah lama tak pi kelas agama ustaz Nasirrudin , ponteng , ni lah kejadahnya :'3 *Aku dah berubah

Okay , next week maybe dah sibuk sikit kot . nak buat persiapan hari kebudayaan lg .. kalau aku tau , aku tak join pun -.- si anak cendol lah ni . And btw , harap semuanya berjalan dengan teratur . InsyaALLAH . sama2 doakan . k see us next post . daaaaa , Assalammuálaikum *lambai tangan :*


2 comments:

  1. mereka yg nak meningkat dewasa mmg kdg2 suka nk tarik perhatian org sekeliling. nak cari gaduhlah, mcm2 diorg buat tp sebenarnya dlm hati diorang ada kebaikan sendiri. nice entry. =D

    ReplyDelete