DESPERATE :*


Hai , Assalammu'alaikum

Dear Jiot , kenapa dengan kau ni . ehemmm . DESPERATE ? hello sis . aku malas lah nak kurang ajar dengan kau . tapi sebenarnya sekarang , kau yang suruh aku kurang ajar dengan kau . right ? kenapa ni ? tell me why . kenapa perlu mcm nie . see ur attitude . be matured kak :) jangan lah mcm nie .
its all about ur attitude , ramai org yg tak suka nak rapat dengan kau . see ?
cuma kau je tak tahu weh . tak tahu . hmm
aku tak reti ah nak ajar org . tak reti nak ubahkan diri org . Hm
im tired . tiap2 hari mesej kau masuk dlm fon aku . menyesal do bagi number fon aku kat kau .
kalau aku tahu , memang aku takkan bg pun number aku tu kat kau .
please, delete our memory . okay fine , kau kata kau dah delete our memory .
tapi kenapa still nak kawan dengan aku ? *apebende yg special sgt dekat aku pun aku tak tau -,-
tapi aku memang tak nak kawan dengan kau weh . tolong ahh . ramai akk2 pun tak suka aku rapat dengan kau . sebab attitude kau tu . kau igt org suka ke ? gatal -.-
ahhh , kan dah kluar ayat tuu . err . 
sorry to say . speechless dah aku dengan kau . tak tahu dah nak kata apa . haihh
aku dah tak boleh buat apa . disebabkan kau , relay aku dengan dia bercambah dah .
nasib baik kakak aku ni faham . faham perangai kau tuh.
" woi , please get out from our relay , kenapa kau ni desperate sgt ? "
tweet . huhh , kalau aku tweet pape pun pasal kau , kau tak terasa kan ?
sebab apa ? sebab kau tu HEARTLESS . tak pernah nak terasa langsung .
haritu . yg memekak , bertengking depan toilet . smpai ramai form bertenggek dekat setiap floor , tngok kita lawan mulut . akk still boleh senyum2 kan ? im serious . sebab siapa yg akan penat ? siapa yg akan mampus ? ILYA , ilya yg susah nak hadapi semua nie weh . kau tak faham langsung perasaan aku .
tak pernah nak faham . penat doh penat . dah tak tahu nak mengadu dekat siapa lagi pasal kau .
kalau aku story pasal kau dekat kakak aku pun , dia maybe dah tak nak dengar , dah muak .
dah muak dengar aku sbut nama kau dekat dia . tapi sekarang kau still paksa aku kawan dengan kau .
tolonglah faham aku weh . jauhkan diri kau tu dari aku . lupakan aku . tinggalkan aku .
fine , tunggu naik skolah ni kay ? huhh , berani lagikau nak kacau aku ? 
k choyy ,

Assalammu'alaikum ;)


No comments:

Post a Comment