bestfriend

Assalammualaikum and Hi 



Bestfriend ? haha . kenapa tiba2 cakap pasal bestie pun aku taktahu . maybe rindu aku pada diorang terlampau maxima dah . hee . serious talk aku rindu gila dekat diorg . hm speechless actually . tapi aku try untuk luahkan rasa rindu aku . tahap ego aku pada diorang sangatlah tnggi  . sebab tu kononnya malu aku nak tegur diorang . hhaha padahal ego je lebih . hmm . rindu mereka yang dulu . saya tahu , mereka pun rindu saya yang dulu kan ? hehe . saya cuba untuk merubah kan diri saya sebagaimana yang anda nak kan dulu . insyaALLAH . hehe . hmmm , aku terasa nak list something ahhhhh . 

Rindu nak ;

 tangkap gambar gila gila dengan korang
 nak tolak sorang2 dekat pokok dekat dengan dining
 makan berjemaah sama2
 baca yaasiin , al-mathurat sama sama
 and a lot of memory yng kita buat sama sama

haha . actually . dah taktahu nak kata . minta maaf kalau ada buat salah silap dari hujung rambut hingga hujung . kaki . aku rindu AISPACK . haha . bohonglah kalau aku kata aku tak rindu nama AISPACK tu . aku masih simpan tau keychain tu . tapi taktahulah korang masih simpan atau dah ubah keychain tu :) hope korang still ingat aku . haha . tak mengharapkan pengharapan dari korang pun . aku tak pernah benci korang sebab aku tahu aku bukan manusia sempurna nak benci mana2 pihak kan ? hehe . aku pernah kata benci kat korang ? bohonglah tak pernah . mulut kata benci tapi hati masih sayang nak kawan dengan korang . even nama AISPACK dah bertukar ASPACK , aku takkesah sebab aku tahu salah aku sendiri sebab keluar kan ? yaa , ada sebab aku keluar . korang pun tahu kan ? jagalah nama group tu dengan elok . jangan bagi tercemar macam mana keadaan aku ada dulu ;) THE COMEBACK OFF AISPACK memang takkan ada . yaa aku tahu . hehe . gonnaa miss our memories . bye ,



No comments:

Post a Comment