long longer infinity

Assalammualaikum and Hi

hm , tak tahu sebenarnya nak update apa harinie .tapi macam banyak je haha , actually sehari dua ni aku rindu ramai kawan dekat sekolah :')

dear Syaheira atieqa , awak kakak gorgeous yang pernah saya jumpa . haha . tahukan macam mana tahap wa sayang sama lu ? lu pun tahu kan wa gila kalau takdak lu ? hahaha gila poyo . hm , lu pun jangan ego sangat . sebab ego lu takkan kemana . wa cakap jangan marah . kang tak pasal pasal after lu baca blog wa , lu gaduh pula ngan wa . pulak wa macam tak kenalkan perangai kakak wa yang sorang ni . haha kenal sangat . hm actually , dah sehari ni wa tak contact lu kan ? kenapa eh ? hm entahlah . wa takut asik2 kita gaduh je memanjang . wechat gaduh . wa ni bukan kira . kalau benda sikit je nak sentap . yelah , kalau wa sentap pun lu pulak nak layan . lagi geram adalah . haha . so , wa pun malas nak layan ego wa . tak ada apa pun dapat . lagi2 kang tak pasal2 semua hilang . lost everything kan ? haha . hm . wa rindu lu ahh :') agak2 sampai bila lah wa nak tunggu lu pulak rindu wa kan ? hm . tak apalah . wa tak kisah . 2213 infinity kan ? hm insyaALLAH . haha . jadi kakak wa selama lamanya ehh ? jangan tinggalkan wa tau . hahaha .

dear friend , intan  and . hasanah
aku sayang kau weh . serious talk kau dah banyak berkorban untuk aku . kau try nak berbaikkan balik aku dengan aspack dalam diam2 ? beb , aku tak tahu pun tau sebenrnya ? tahu2 sue kata kau ada dm dia ehh ? ohhh kau tak bgtau aku pun kan ? haha tapi tu dah lama . thanks juga sebab banyak tolong aku selesai kan bnyk instead of problem dengan kakk aku . hahaha . memang bnyak pun . adik dorm dia kan ? :p pastu , thanks sebab selalu bagi telinga dan harapan dengan aku supaya dengar cerita aku . hahaha . mesti penatkan ? habis , dekat siapa lagi aku nak mengadu , share happinesss dengan kau tot ? haha . jngn lupa aku tau . jngn tinggalkan aku . nnt naik skola , kita lumba batting lg eh siapa turun awal ? hikhikhik
hasanah , thanks jugak banyak tolong aku . selalu buat aku cepat bila pergi mana2 :p hahah . semalam kau tweet kau belikan giraffe untuk aku ? pastu kau kata kau rindu aku ? beb , aku tak sangka hahaha . thanks kay . tak sabar nak jumpa kauu . boleh lah aku kumpul giraffe lagi lepasnie . yeay . haha . iloveyou :') sayang kau kawan . hehe . aku pun rindu kau . aku bosan2 tengok gambar kita tau ? haha insyaALLAH next year kita sama kelas okay ? kau pun jngn tnggalkan aku tau ? tantoot , hasanah , jadi kawan aku selamanya eh ? hee :'D

dear aspack ,
aku sayang kau juga . takkisah lah kau kawan lama ke , kawan baru ke . kau tetap kawan aku infinity . jangan lupa tau ? heheheh . nnt nak tangkap gmbr , ajak aku sekali . ehh ehh macam strangers je . penyibuk gila . hahahahakkk . maafkan kesilapan aku dari hujung rmbut hingga hujung kaki ye ? jangan pendam apa2 tau . tak puas hati cakap . aku tampo sorg2 kang baru tahuuu . hahahaha . kamceng sama2 . next year pbsmr sama2 . so kita fighting lah sama sama . hahaha . harap kita happy sama sama . bahagia and capai kejayaan sama2 insyaALLAH :) kalau Allah sayang hubungan kita , Dia takkan pisahkan . hee

okay tengok . tadi kata konon taknak cerita apa2 . tak dapat update post lah itu ini . tapi macam pnjang ke karangan "ringkasan" aku . hahahaha . okay . untill here maybe ? pasnie dah susah nak ngadap blog lagi . busy study :p hahah poyo . gtg . iloveyousomuch <3 sayang korang . bye . assalmmualaikum .

No comments:

Post a Comment