privacyy :*


Hello , Hi , assalammualaikum . 


haii . hehe . lama dah tak update blog . cehh .baru sehari dua . hakhak . poyooo . okay starting . this is privacy so aku akan pandai2 lah ehh nak balance kan ayat aku so hope kau fahm . hehe . dulu kata susah nak sayang kan ? hahak . tapi bila kau dah takde , knapa terasa nak cari kau balik eh ? hm entah . sayang kau lagi kot . hahaha . tetibe je aku dm kau kan haritu ? sebab aku rindu kau wey . hari2 aku wechat dia hanya semata mata nak borak pasal kauu . hihikk . maaflah . kerja gila ? ohh okay . aku takkan lupa sampai bila2 . gilakan ? ahh memang gila . takpe . privacy . so , kita sama sama lah jaga okay ? . i hope we will together . hehe . hmmm . susah lah nak luahkan. hahah . nanti ada masa kita spent time kay . ohh lupa privacy spent time lol . hahahha <3 mungkin aku try sayang kau lebih dari dia . haha . kau  " pakwe " aku selamnyaaa . hahaha . neve ending . insyaALLAH :p jangan tinggalkn aku kay . haha kbye .

post ni lawak gila 


No comments:

Post a Comment