useless . transfer ?

Assalammualaikum and Hi 


Hello (: haha . harinie rasa macam pfffft sikit . hikss . hm actually takdelah banyak sangat story nak share . haha nak buat macam mana kan . terpaksalah share dekat blog je . nak share dekat siapa lagi kan ? haha . share pun orang taknak dengar dengan ikhlas baik tak payah . hiksss ;) actually , hm about transfer sekola . ntahlahh . wa speechless pasal tuh . nak transfer ke tak atas tangan wa je . hm . tu lain ceritalah . malas nak fikir lagi . beberapa hari nak start skolah baru wa kasi tahu haha :) aboutttt useless ? oh yaa . aku memang useless . haha . entalah . hidup ni macam roda . kadang2 kita dekat atas . kadang2 kita dekat bawah . hm tapi bila aku dengan dia , selalu dekat bawah je kedudukan aku . hakss . tak faham ? memang aku nak bagi korang faham pun . haha . tertanya tanya ? padan muka . siapa suruh buka blog akuuu xD haha hmmm . penat fikir pasal situation tahun depan . macam sadi je hidup next year . dengan kawan2 aku lagi yang kadang2 tu memang selalu macam biskut . kejap okay kejap tak okay . ingat senang ke nak jaga hati ok sorang2 ? susah kalau kita tak sekepala . hm idk ahh . SA ? lagi kesian aku tengok dia . kawan2 dia macam buat dia takde je . hmm . ada yang next year dah nak tnggalkan dia . but dia kata "akak tak rasa apa apa pun bila diorg kata diorg nak keluar asrama or nak pindah sekola" because why ? because lu punya hati sudah tawar sama diorg . haihhh . entahlah . rasanya hidup lu banyyak chemistry dengan wa . hilang kawan , kawan tak ambil peduli . kalau nak cerita pasal kawan memang tak habis *peace . baik wa siapkan folio , lagi bagus . k choyy 

just do what you think that is the best way for you 



No comments:

Post a Comment