miss

Assalammualaikum and hi 




haha hello . berabad tak update blog hihik xx hmmm , see the picture on above. satu satunya anak buah aku . dah besar dia . hritu dah lama tak jumpa dia . start jumpa dia balik , tahu tak , dia mnngis tngok aku ;( dia tak kenal aku dahh huahua . dalam dua tiga hri bru lah dia nak . nsib baik . haha . bru teman mereka mereka pergi swimming dekat resort td . hm . bosan act cuti kali ni . rancang nak pergi sana sini . tapi ... harapan je . wuuu . sedih yg amat . smpai merajuk , menangis sampai bengkak mata semalam . senyap dalam bilik , menangis senyap2 , tiba2 ayah datang pjuk . ayh kata lain kali and bla bla bla . huhu . lepas tak makan pujukan , umi pulak dtg , lepas umi ayah balik . haha . last2 aku pergi juga turun makan sebab lapar punya pasal . lauk kegemaran pulak tu umi masak . ikan patin tempoyak . wuu dap ehhh . hahak . hm , rindu baby aku xD malam ni tetibe pulak tersalah faham . manalah wa tahu . salahkan handphone wa skrg . pg td wa cek wc manaada . sedih tau . handphone nak kena baling hanjing dah -,- dih nyewww . rindu baby sayang baby muah muah . hakhak . k ahh , until here kbye


No comments:

Post a Comment