girls day out

assalammualaikum . 

hello :) agak happy harinie sebab dapat hang dengan mereka . hahaha . actually mula2 jamji dengan intan and senah je nak keluar tiga org . pastu senah kata dia dtg lewat sikit sbb bapak dia kerja . oh okay fine . boleh terima . take time pergi jalan2 kejap smntara tnggu senah . pastu g beli tiket dulu untuk 3 org . then last2 dia kata dia tak dapat dtg . okay sumpah bengang gila . agaklah . kitorg dah beli tiket untuk kau . then last last kau kata kau tk dtg . seriously frust weh '. dulu mula2 kau kata dah deal dapat dtg . ni last minute kau spoil . errghhh . malas fikir . buat serabut kepala otak . then aku ngan intan je layan cerita bodoh dlm wayang . ahahah kay ni sumpah lawak . kitorg tgok cerita walking with dinosaurs . entah pape je cerita mula mula masuk dah le iklan sampai setengah jam . lepastu cerita macam cerita budak2 erghhhh . then masing2 buat kerja sndiri . haha . intan main tab . aku main tab , sumbat earphone dgar lagu guna ipod , then text dengan baybeyhh . haha . tup2 je dah habis cerita tu . and tak faham satu benda . haha . first time kot layan wayang cenggitu . gila ah . then kak hanim pula kol . latanya nak lepak sama lpas kitorg tngok wayang . habis wayang je terus ajak kak hanim makan pizza sama2 intan belanja . woahhh . then merayauuuuuu smpai kaki aku melecet . hahaha sumpah pedih gila nak mampus . pastu kak abed pula kol . hahaha . masa dekat pizza kesian intan kena tipu hidup2 dengan kak fanishhh xD haha . pastu jalan2 jumpa kak fanish , kak fas and kak wani kat gardennnmn . pastu merayau2 dalam pukul 5 aku dengan intan dah balikk . woahh . sumpah penat . esok ! cant wait nak rembat baby . hahaha . harap2 esok dapatlah jumpa dia . huhuh . hm nak pergi band ke tak esok . haha tengok keadaan . ingatkan nak join pergi dp esok . dah deal dengan intan . kalau deal dengan intan tapi tak tepati mmg mati aku . kena sembelih hidup2 . hahha . hm okay lahhh - someone said pergi rehatkan minda . oh sumpah tension bila fikir pasal td -.- hm  i need a rest . malam nnt nk jadi burung hantu . hahaha kbye . 

No comments:

Post a Comment