Life

ASSALAMMUALAIKUM AND HI .


Hello . hmm , today is 3 Disember . its nothing things and situation that make me really happy without you :') hey , iloveyou more than her you know ? i dont know why . because imissyou so much now . taktahulah kenapa . haha . tukar topik ahh . hmm , semalam kan . ada tarian zumba . tapi tak dapat pergi pun -,- sebab sport shoe takde . wuu . sedihnyew itew . dah suruh ayah hantar dari melaka . tapi ayah kata ahad depan ayah dah balik pahang . yeay ! along pun balik next week hari ahad . tak sabar gilaaaa . malam ni along dah turun flight dari london balik malaysia . wuuu . tak sabar nak peluk along hahaha . sehari dua ni cuaca sejuk je . rasanya satu malaysia hujan . kat pahang ni tak berhentihujan pun satu hari suntuk semalam .tapi alhamdulillah harinie dah berhenti hujan . boleh lah rempit motor petang ni weng weng .hehehe . dah lama tak keluar rumah lagipunnn . hmm , bosan jugak terperap dalam rumah wan tak buat apa . hometuition dah berhenti . cikgunya di kl xD haha . patutnya boleh je ikut dia . tapi diri nak sangat dah balik pahang . hehe . nak belajar sorang2 boleh je . tapi macam bosan gila -,- kang tak faham terus tutup buku . lagi susah . nanti terus benci nak belajar . bahaya ohhh . skrg nak  tekad buat baik je next year . tak nak buat jahat lg xx nk belajar rajin2 . wahahaha . kalau ayah umi dengar mesti bangga . ehem . next year aku hostel kau tahu ? tetibe hritu ayah kol surat hostel dah sampai . alahai pffft sungguh perangai posmen .hahaha . cepat sangat . hmm . hakikat sokay . harap next year situation begin the best . taknak tak best lg . hope perfect ! yeah ! untill here mayb ? kbyeee :**

hahahahahaahha kbye -.-

No comments:

Post a Comment