memories last forever

hello hai assalammualaikum . hehe 

sis , sorry for what i have done . yes , aku tahu mcm mana kau rasa sekrang . i got your feeling . aku mintak maaf . ego dah mngajar aku buat semua ni . sorry again . hm . aku tahu motif kau untuk lepaskan aku . aku tahu kau tak sanggup kan ? aku pun sebenrnya . haha . tapi aku tak boleh nak teruskan semua ni . sebab aku tahu nanti aku sndiri yang terseksa nak tanggung smua benda yang aku pendam . kau faham kan . sokaylah . our relationship sebagai adik kakak mungkin ever lasting . kita still boleh communnicate each other . thanks sebab lepaskan aku . aku faham kau weh '. aku mintak maaf sebab biar kau macam ni . macam kau cakap jugak yang kau dah lali . tapi level apa yang kita pernah capai dulu mungkin takboleh dan susah lagi nak berulang sebab kita pun dah faham hati masing masing macamana. aku pun dah berubah sekrang nak tumpukan perhatian dekat exam je . aku dah taknak fikir smua tu . sayang orang kita boleh cari . sebab macam aku cakap , sayang tu takkan boleh beralih mcm tu je . bohonglah kan kalau aku kata aku tak sayang kau dah . haha ingat senang ke nak lupakan mcm tu je ? tambahan pulak kau depan mata aku hari2 maybe . kau pun tahu kan sepatutnya aku kena pindah kl . tp bila fikir balik, aku sayang kenangan aku . kau pun tahu , ramai yg tahu yang aku ni jenis suka simpan kenangan . aku sayang kenangan aku . kau nak tahu ? aku ingat hritu nak tekad taknak nangis sbb kau . konon . ego kan ? haha . tapi semalam , aku main tab aku tau . aku slide gambar kita berdua , masa kat belakang klas , masa practicee band , masa hari sukan . haha . gmbar kita banyak gila doh . hee . masa aku tngok kan , tiba 2 aku mengais . u know what . teresak2 . ya Allah , Allah je tahu perasaan aku masa tu . dah lah time tu eaphone aku main lagu i still love you . feeling . haha . hm entahlah . aku pilih jalan yang tak baik . telay hapus , mati , tak bermaksud kita punya perasaan pun mati kan '. haha . kau janganlah sombong dengan aku . stiap kali chat , aku tegur kau , kau mesti macam nak taknak je layan aku . haih , tah lah . rasa macam syok sndiri pun ada . and rasa mcm syok sndiri sbb aku tengah chat dgan org yang bnci aku mungkin ? hmm . sorry . sorry sebab ganggu hidup kau . eho aku tak setamding ego kau yang pandai tegakkan keberanian and pendirian sndiri :`) aku lemah . thanks untuk smua ni . aku takkn lupakan kau . kau jangan pergi jauh dari hidup aku eh ? aku sayang kau . hm k nothing - bye .

No comments:

Post a Comment